Москва — Руските служби за сигурност на ФСБ съобщиха във вторник,

...
Москва — Руските служби за сигурност на ФСБ съобщиха във вторник,
Коментари Харесай

Русия казва, че американо-руска жена е арестувана по подозрение за държавна измяна за подпомагане на въоръжените сили на Украйна

Москва — Руските служби за сигурност на ФСБ оповестиха във вторник, че са арестували жена с двойно американско-руско поданство, която е обвинена в държавна измяна за повишение на средства за украинската войска. ФСБ в централния уралски град Екатеринбург съобщи, че е " потиснала противозаконните действия " на 33-годишна жена, която разпознава единствено като двойна гражданка и пребиваваща в Лос Анджелис, и я е арестувала.

В него се споделя, че дамата е " самодейно събирала средства... които след това са били употребявани за закупуване на тактически медицински продукти, съоръжение, средства за заличаване и муниции за украинските въоръжени сили ".

Съобщението пристигна единствено четири дни преди двугодишния знак от продължаващото, пълномащабно навлизане на Русия в Украйна, което провокира най-опустошителната война на европейския континент от края на Втората международна война.

say е от жизненоважно значение, с цел да се подсигурява, че страната може да продължи да се пази против съветската...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР